Forever Living Products

Veel van onze aloë vera producten zijn gecertificeerd door het
International Aloe Science Council (IASC) voor puurheid en kracht.
Deze belangrijke certificiering toont onze inzet om alleen
het beste uit de natuur te gebruiken.

Van plant tot product naar jou.

Sinds 1978 streeft Forever Living Products ernaar de beste natuurlijke bronnen te vinden voor jouw gezondheid en persoonlijke verzorging. Wij delen deze graag met de wereld en hebben een passie om anderen te helpen er beter uit te zien en zich beter te voelen. We zijn er trots op dat wij de grootste teler van aloë vera ter wereld zijn en dat wij onze eigen plantages, productiefaciliteiten, onderzoek en ontwikkeling, kwalititeitscontrolelaboratoria en onze eigen distributiekanalen bezitten. Zo zijn wij er zeker van altijd de beste kwaliteit te leveren. Alles van plant naar product voor jou.

We willen dat iedereen profiteert van Forever, daarom zijn de meeste
producten die we maken veganistisch of vegetarisch. In feite
zijn onze voedingsstoffen geweldig om mensen met een beperkt dieet
te helpen bij het aanvullen van voedingswaarden.

Hier begint het.

Het begint bij onze aloë vera plantages in Texas en de Dominicaanse Republiek. Wij hebben de volledige controle over hoe onze planten groeien en worden geoogst. Dit zorgt ervoor dat Forever jaarlijks meer dan 2 miljoen liter van de beste kwaliteit aloe vera gel produceert.

Idereen heeft recht op uitstekende voeding en huidverzorging.
Daarom streven wij ernaar om zoveel mogelijk producten te maken
die Halal en Kosher gecertificeerd zijn.

De voordelen van aloë vera

Aloë vera heeft krachtige voordelen die jou helpen er beter uit te zien en je beter te voelen. Van het ondersteunen bij de spijsvertering en het bevorderen van natuurlijke energie tot aan het kalmeren en verzorgen van de huid dankzij onze vitamine C rijke Aloe Vera Gel. Pure aloë vera gel is de kern van alles wat we bij Forever doen.