Succes – een ongeschreven wet

Er lijkt een ongeschreven wet dat sommige mensen slagen, hoe weinig ze er ook voor doen en anderen zullen falen, ongeacht hoe hard ze werken of hoe hard ze het ook proberen. Het is een feit dat we allemaal leven in een existentieel raamwerk van kansen en doelen om na te streven. Ondanks de vele kansen die aangeboden worden, zijn er maar weinigen die hun doel hebben bereikt.

Interessant genoeg zijn veel van die mensen die succes hebben bereikt, niet per se afkomstig uit een bevoorrechte situatie maar hebben ze wel één ding gemeen. Ze zijn in staat om de kansen die voor hen beschikbaar waren en door hard werken, uiteindelijk succesvol te worden. Ze hebben een manier gevonden om een doelgericht leven te leiden. Als je kijkt naar de beschikbare gegevens over hun leven, zul je ontdekken dat vanwege hun vastberadenheid om succes te vinden, ze in staat waren een solide ondersteuningssysteem uit te bouwen en hebben ze een verfijnd en goed onderzochte toolkit die ze gebruiken om hun uitdagingen het hoofd te bieden tijdens hun reis.

Mensen die vastberaden zijn, vinden niet per ongeluk succes; in plaats daarvan hebben ze zichzelf getraind om te denken en problemen op te lossen voordat ze projecten aanvatten of streven naar specifieke zaken. Hun toolkit bevat vele waardevolle bronnen, inclusief vindingrijke mensen en mentoren, manieren om met onzekerheid en negativiteit om te gaan, visualisatietechnieken, strategieën om doelen te bepalen en alternatieve handelwijzen wanneer ze wegversperringen en uitdagingen tegenkomen.

Met deze vastberadenheid kun je het je niet veroorloven om door het leven te gaan zonder een duidelijk begrip te hebben van je potentieel, doelen en persoonlijke sterktes. Als je je doel wil kunnen ontdekken en begrijpen, moet je tijd vrijmaken om na te denken over de dingen die je echt gelukkig maken. Dit wordt je pad van passie en het moment dat je dit ontdekt hebt; moet je dit tot het einde toe nastreven.

Meer weten? Neem contact met me op voor een coachingsessie op basis van donatie. Surf naar de site van: Steve De Weerdt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *