Mentale rommel

De meeste mensen zijn zo gestrest, dat ze niet zo effectief zijn als ze zouden kunnen zijn. Hun relaties lijden eronder. Ze presteren niet goed op het werk, zitten er vaak door en kunnen de uitdagingen van het leven nauwelijks aan.


Ze concentreren zich op wat ze kunnen krijgen, niet alleen vandaag, maar ook morgen. Ze zijn gefocust op dingen die al gebeurd zijn. Ze zijn geobsedeerd door mislukkingen, teleurstellingen en gemiste mogelijkheden. Ze zoeken vaak mensen en situaties die ze de schuld kunnen geven van de dingen die er vandaag gaande zijn in hun leven.

Dit is mentale rommel. Helaas denken veel mensen dat dit niet alleen volkomen natuurlijk is, het bepaalt zelfs wie ze zijn als individuen.

Hoe meer mentale rommel je hebt, hoe meer je de neiging hebt om fysieke rommel te creëren. En als je dit in je fysieke omgeving ziet, raak je gestrest en creëer je nog meer mentale rommel. Het proces herhaalt zich keer op keer.

Het is een negatieve feedback lus waar te veel van ons gewoon geen idee van hebben. Als je in enige vorm ongelukkig bent met een aspect van je leven, is de kans vrij groot dat het ongelukkig zijn en het ervaren van ontevredenheid te herleiden is tot mentale rommel. Deze giftige feedback lus houdt mensen tegen om een leven van overwinning, succes en geluk te leven.

Meer weten? Neem contact met me op voor een coachingsessie op basis van donatie. Surf naar de site van: Steve De Weerdt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *